”Nyt on aivan uskomattoman hyvä fiilis” - Tero Mäntylä palaa kotiin SJK:n paitaan

Seinäjoen jalkapallokerho saa maukkaan vahvistuksen puolustukseensa, kun Seinäjoelta aikoinaan maailmalle lähtenyt Tero Mäntylä tekee paluun. Sopimus kattaa kaudet 2020 ja 2021.

28-vuotias Mäntylä on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa Seinäjoella. Hän aloitti jalkapallon TP-Seinäjoen paidassa ja oli mukana kun SJK perustettiin vuonna 2007.

Tuolloin hän ehti pelata kuitenkin vain yhden ottelun SJK:n paidassa harjoituskaudella, ennen lähtöä Englannin Portsmouthiin. Nyt hän palaa 12 vuoden jälkeen takaisin kotiin.

– Tämä on erittäin suuri juttu itselleni. Tuntuu, että nyt vihdoinkin meidän tiet kohtasivat. Tuossa oli mutkittelua pari vuotta, mutta nyt tässä on aivan uskomattoman hyvä fiilis ja tekemisen taso koko seurassa ylipäätään, Mäntylä kertoo.

Mäntylä on toiminut jo vuosia SJK:n juniorien kummina ja hänen nimeään kantava palkinto lahjoitetaan vuosittain juniorien kauden päätöstilaisuudessajan.

– Hän tuo mukanaan johtajuutta, kokemusta ja kovuutta. Teron pelityyli on aggressiivinen ja rohkea. Siksi hän sopii ensi kauden joukkueeseemme paremmin kuin hyvin, Mäntylän tapaan paluun Seinäjoelle tehnyt päävalmentaja Jani Honkavaara.