Nyt on hyvät saumat pyytää kaveri tai sydänkäpynen treffeille ja kaupunki maksaa viulut – Jouppilanvuoren jäähalli vihitään käyttöön tänään

Syyskuussa valmistunut Jouppilanvuoren jäähalli vihitään käyttöön tänään.

Nelisen miljoonaa euroa maksanut peruskorjaus loi halliin jääkiekolle Mestis-tason puitteet. Valtion osuus kokonaisuudesta oli 750 000 euroa.

Jääkiekon lisäksi remontti palvelee muitakin jääurheilumuotoja, etenkin taitoluistelua. Avajaisissa nähdään jääkiekkoa. S-Kiekko saa tuolloin vastaansa Suomi-sarjan ottelussa Karhu HT:n. Peli alkaa kello 18.15. Vihkiäistilaisuus alkaa kello 18.00 kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kimmo Heinosen puheella. Ottelun erätauoilla on jääkiekkojunioreiden ja taitoluistelijoiden esityksiä. Seinäjoen kaupunki tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. S-Kiekon junnukahvilassa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Uudistetussa hallissa on tilaa 1 200 katsojalle. Katsomopaikosta 350 on kuppi-istuimia.

Jääurheilukeskuksen huoltorakennuksen sekä vanhan jäähallin väliin on rakennettu muun muassa kaksi pukuhuonetta, kuivaushuone, kokoustila ja ravintola. Täysin uusia ovat peili- sekä kuntosali. Vuonna 1985 rakennettu, jäähalli on muutettu kiinteäksi halliksi. Tämän ansiosta hallin lämpötila on noussut.