Uutiset

Nyt on hyvät saumat pyytää kaveri tai sydänkäpynen treffeille ja kaupunki maksaa viulut – Jouppilanvuoren jäähalli vihitään käyttöön tänään

Uudistetussa hallissa on tilaa 1 200 katsojalle. Katsomopaikosta 350 on kuppi-istuimia. Kuva Jaakko Elenius
  • Epari

Syyskuussa valmistunut Jouppilanvuoren jäähalli vihitään käyttöön tänään.

Nelisen miljoonaa euroa maksanut peruskorjaus loi halliin jääkiekolle Mestis-tason puitteet. Valtion osuus kokonaisuudesta oli 750 000 euroa.

Jääkiekon lisäksi remontti palvelee muitakin jääurheilumuotoja, etenkin taitoluistelua. Avajaisissa nähdään jääkiekkoa. S-Kiekko saa tuolloin vastaansa Suomi-sarjan ottelussa Karhu HT:n. Peli alkaa kello 18.15. Vihkiäistilaisuus alkaa kello 18.00 kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kimmo Heinosen puheella. Ottelun erätauoilla on jääkiekkojunioreiden ja taitoluistelijoiden esityksiä. Seinäjoen kaupunki tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. S-Kiekon junnukahvilassa on kahvi- ja mehutarjoilu.

Uudistetussa hallissa on tilaa 1 200 katsojalle. Katsomopaikosta 350 on kuppi-istuimia.

Jääurheilukeskuksen huoltorakennuksen sekä vanhan jäähallin väliin on rakennettu muun muassa kaksi pukuhuonetta, kuivaushuone, kokoustila ja ravintola. Täysin uusia ovat peili- sekä kuntosali. Vuonna 1985 rakennettu, jäähalli on muutettu kiinteäksi halliksi. Tämän ansiosta hallin lämpötila on noussut.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka