Oman kylän nuoret ylpeinä lavalle – Memoremains avaa koko Provinssin

Eurooppaakin kiertänyt paikallisyhtye Memoremains on tämän vuoden ensimmäinen Provinssiesiintyjä. Miltä tuntuu esiintyä suurten nimien kuten Limp Bizkitin, Alman tai Macklemoren kanssa samoilla festareilla?

– Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Aukeaa taas ihan uusi maailma. Viime vuonna työskentelin Provinssissa artistituottajana ja nyt olen itse yksi artisteista. Tämä on todella suuri kunnia, vokalisti Johanna Ahonen kertoo innoissaan.

Memoremains yhdistää musiikissaan oopperametallia, syntikkapoppia ja menevää heviä. Aapo Timonen, basso, Aleksi Mäkelä, kitara, Johanna Ahonen, laulu, Mikko Kujanpää, koskettimet ja Eemeli Timonen, rummut, löysivät toisensa Muusikoiden. net - sivustolta vuonna 2016.

Suomen Amarantheksikin kutsutun yhtyeen sanoitukset ovat Ahosen käsialaa ja kosketinsoittaja Kujanpää säveltää kappaleet. Lopputulos on kuitenkin aina koko bändin aikaansaannosta. Bändi kuvailee vahvuudekseen Tee-se-itse meiningin.

–Harkitsemme tarkkaan mitä teemme seuraavaksi, mutta hyppäämme innolla mukaan uusiin juttuihin, jäsenet kertovat.

– Kesä ja Provinssi kuuluvat yhteen. Provinssi on enemmän kuin musiikki. Leirintä ja ihmiset ylipäätänsä luovat tunnelman, Kujanpää tiivistää.

Memoremains nähdään Provinssin Radio Helsinki Stagella 27. kesäkuuta kello 14.30

Lue koko juttu Eparista 26.6.2019

Teksti: Unna Takalo