Onko avaruuden pääkaupungin miehet Marsista ja naiset Venuksesta? Miksi planeetat ovat koko ajan törmäyskurssilla?

Suomen hauskin pariskunta naurattaa Eparin komediaklubilla. Naisten ja miesten eroavaisuuksissa riittää setvittävää.

Ovatko miehet Marsista ja naiset Venuksesta? Miksi eri sukupuolet ovat koko ajan törmäyskurssilla? Tätä pohditaan Eparin komediaklubilla, jossa nähdään tällä kerralla stand up -komedia Mars vs. Venus. Siinä koomikot Johanna Tohni ja Riku Suokas pohtivat naisten ja miesten erilaisuutta, kääntävät ennakkoluuloja päälaelleen ja ennen kaikkea naurattavat yleisöä perjantaina 26. huhtikuuta kello 18.30 Seinäjoki-salissa.

Esityksen viihdyttävyyden takeena voitaneen pitää sitä, että se on vetänyt parin vuoden ajan Tampereen Työväenteatterin Klubin täyteen melkein jokaisella esityskerralla. Klubilla sen on nähnyt 13 500 katsojaa. Seinäjoen esitys on koostettu alkuperäisen setin parhaista paloista ja on parituntinen naurusessio on puristettu tunnin mittaiseksi.

Tohni ja Suokas ovat esittäneet shownsa 80 kertaa. Mikä tekee esityksestä niin kiehtovan, että se kiinnostaa yleisöä ilta toisensa jälkeen?

– Esitys on niin hauska. Katsojat ovat sanoneet, että on mahtavaa, kun sanomme ääneen sen, mitä jokainen parisuhteessa oleva on miettinyt, mutta ei ole uskaltanut kakistaa ulos. Katsomossa pääsee samaistumaan sekä nauramaan itselle, kumppanille ja salaisille ajatuksille, Tohni pohtii.

Pariskunta esittää lavalla itseään ja kuittailevat toisilleen olan takaa. Illan aikana päästään kurkistamaan koomikkoparin arkeen. Asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja välillä esitystä kuunnellaan korvat punaisina. Siksi esitys on kielletty alle 18-vuotiailta.

– Kaikki mikä kotona naurattaa, menee lavalle, vaikka asia olisi vähän nolo tai arkaluonteinenkin, Tohni paljastaa.

Teksti:

Virpi Kupiainen-Ämmälä