Uutiset

Provinssi pääsi hyvin käyntiin aurinkoisessa säässä – ensi kesän pääesiintyjä on jo kiinnitetty

Torstaina päälavan avasi Suomen vientitykkeihin lukeutuva Alma. Pienimmillä faneilla oli keikalla asiaankuuluvat korvasuojaimet. Kuva Tero Hautamäki
  • Epari

Törnävällä juhlitaan torstaina 41. Provinssia sekä aurinkoisessa että poutapilvisessä kelissä. Väkeä on kulkenut festarialueelle puolilta päivin alkaen tasaisena virtana.

Festivaalijohtaja Sami Rumpunen oli tyytyväinen selatessaan sääkarttaa.

– Näyttää siltä, että koko viikonloppu mennään kuivassa ja aurinkoisessa kelissä. Lisäksi voimme ilolla kertoa, että kesän 2020 festivaalin pääesiintyjä on jo tässä vaiheessa vuotta vahvistunut. Sen perusteella Provinssin tulevaisuuskin näyttää valoisammalta kuin koskaan, Rumpunen iloitsee, muttei suostu paljastamaan ensi vuoden ykkösnimestä vielä sen enempää.

– Mennään nämä festarit ensin loppuun. Nyt on päästy todella hyvään vauhtiin, Rumpunen totesi torstaina alkuillasta.

Provinssia tähdittää tänäkin vuonna joukko kansainvälisiä tähtiä, kuten jenkkiräppäri Macklemore, ikoninen nu metal -yhtye Limp Bizkit sekä hiphop-legenda Cypress Hill, metalcore-suuruus Bring Me The Horizon ja pop-tähti Anne-Marie.

Kotimaista kermaa edustavat suosikkinimet JVG:stä Sanniin, Vesalaan, Chisuun, Apulantaan ja Ville Valo & Agentsiin. Yhteensä Provinssissa esiintyy yli 80 artistia sekä kymmeniä alue-esiintyjiä ja -taiteilijoita.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka