Puolustusvoimilta neljän vuoden tilaus Lennolille

Jalasjärveläinen tekstiilialan yritys Lennol Oy on voittanut kolme puolustusvoimien tarjouskilpailua.

Tälle kesälle Lennol on saanut puolustusvoimilta yli 14 000 tyynyn tilauksen. Tyynyt toimitetaan kesäkuun aikana, joten heinäkuussa armeijan aloittavat nukkuvat Lennolin tyynyillä. Tämän lisäksi yritys toimittaa tämän vuoden aikana armeijalle 2500 peitettä.

Suurin ja merkittävin tarjouskilpailun voitto koskee armeijan tyynyjä neljän seuraavan vuoden aikana. Vuoden 2019 kesäkuuhun ulottuva sopimus sisältää arviolta noin 125 000 tyynyä. Tyynyjä toimitetaan kaksi kertaa vuodessa suoraan joukko-osastoihin.

– Tarjouskilpailujen voitot tuovat Lennolille hyvää perustilauskantaa. Yritys on ennenkin saanut tilauksia puolustusvoimilta, mutta tämä neljän vuoden tyynytilaus on suurin ja pitkäaikaisin, kertooLennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

– Laatu, hinta ja toimituskyky olivat menestymisemme eväät. Neljän vuoden sopimus mahdollistaa myös sen, että saamme valmistaa tuotteet rauhassa, ilman kiirettä.

Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle ja koteihin.