SeAMK saanut syksyn aikana useita lahjoituksia – Summa jopa 1 205 000 euroa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on syksyn aikana saanut useita lahjoituksia, jotka ovat olleet suuruudeltaan 1 000 – 20 000 euroa.

– Tällä hetkellä keräämämme summa on 1 205 000 euroa. Varainkeräys on sujunut SeAMKin osalta yli odotusten, mistä suuri kiitos kaikille noin 60 lahjoituksen tehneelle yhteisölle ja yksityishenkilölle. Lahjoitukset ovat vielä mahdollisia, ja lopullisen tilinpäätöksen pääsemme tekemään tammikuun puolella, SeAMKin vararehtori Elina Varamäki kertoo.

Tällä viikolla Seinäjoen ammattikorkeakoulu on saanut kahdelta rakennusalan yhteisöltä yhteensä 35 000 euron lahjoitukset.

Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan Piiri ry teki varainkeräykseen 10 000 euron lahjoituksen ja Rakennusmestarien Säätiö sr päätti lahjoittaa 25 000 euroa.

– Talonrakentaminen on joka kunnan ja etenkin kasvavan sekä kehittyvän alueen tärkeitä perustoimintoja. Toivomme lahjoituksen kohdistuvan talonrakentamisen tuotantoon ja digitalisaation uusiin avauksiin, Talonrakennusteollisuus ry:n aluepäällikkö Jari Lehtonen kertoo.

Rakennusalankoulutuksen lisäksi SeAMK tarjoaa rakennusteollisuudelle kumppanuuden kehitystyössä sekä erilaisia mittaus- ja testauspalveluita.

– Rakennusalan monipuolinen koulutus on yksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun avainaloista. Arvostamme lahjoituksia suuresti, SeAMKin rehtori Tapio Varmola kiittää.