Uutiset

Sedulle Taitajasta kolme kultaa, kolme hopeaa ja yksi pronssi

Putkiasennuksen kulta- ja hopeamitalisti Juho Tikkala ja Olli Mäkelä helpottuneina kolmen päivän kisaurakan jälkeen. Kuva: Teemu Joensuu
  • Epari

Sedun opiskelijat menestyivät tällä viikolla käydyissä Taitaja 2017 ammattitaidon SM-kilpailuissa Helsingissä. Finaaleissa kilpaili Sedulta 17 opiskelijaa.

Autonasennus-lajin voitti Arttu Kivenmäki opettaja-valmentajanaan Jani Mikkilä.

Talonrakennuksen muuraus ja laatoitus -lajin voitti Tapani Katila ja kirvestöissä Miki Isoaho otti hopean. Heidän opettaja-valmentajansa oli Hannu Rissanen.

Putkiasennuksessa Kurikan Sedun opiskelijat ottivat kaksoisvoiton, Juho Tikkala kultaa ja Olli Mäkelä hopeaa, opettaja-valmentajanaan Heikki Rantamäki.

Cateringkokki-parilajissa kevään ylioppilaat Tiia Keski-Hannula ja Säde Välilehto sijoittuivat hopealle. Opettaja-valmentajana oli Elina Järvistö.

Ensimmäisen vuoden opiskelija Dai Le ylsi pronssille laborantti-lajissa opetttaja-valmentajaan Kristiina Peltoniemi.

Maalauksessa ja tapetoinnissa Joanna Taipalus sijoittui neljänneksi, tietokoneet ja verkot -lajissa Roope Suopuro neljänneksi, talonrakennuksen muurauksessa ja laatoituksessa Laura Talvitie viidenneksi, puhdistuspalvelussa Annukka Paulasaari viidenneksi, laborantti-lajissa Marianna Sukari kuudenneksi, eläintenhoidossa Milla Rahikka seitsemänneksi, matkailun parilajissa Jenni Haapaniemi ja Laura Männistö seitsemänneksi ja lähihoitaja-lajissa Elli Kilpiö kahdeksanneksi. Joukkueenjohtajana oli Teemu Joensuu.

Teksti: Outi Rantala

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka