Sinustako akrobaatti? Tutustu lajiin tanssin päivänä Keskikaupungin & kauppojen yössä

Hyppyjä, heittoja, nostoja ja näyttäviä pyramideja. Tule Keskikaupungin yöhön tutustumaan, olisiko akrobatia uusi harrastuksesi.

Seinäjoen uusin taidekoulu esittäytyy Keskikaupungin yössä. Vasta muutama viikko sitten ovensa avannut esittävän taiteen koulu Glow Dance on mukana tanssipäivässä, joka pidetään lauantaina 7. syyskuuta Torikeskuksessa.

Glow Dancen ohjaaja, kilpavoimistelija Inka Koskenkorva avaa yleisölle akrobatian saloja. Käsillä seisomista tai volttien tekemistä puolen tunnin mittaisen työpajan aikana ei opita, mutta osallistujat pääsevät kokeilemaan akrobatiassa tarvittavia perustaitoja ja saamaan tuntumaa siihen, millainen akrobatia olisi harrastuksena.

– Jos asiasta innostuu, niin tunneille voi tulla oppimaan lisää. Nuorten ja aikuisten ryhmissä on vielä tilaa, mainostaa Glow Dancen perustaja Aisha Korpela.

Keskikaupungin yön & kauppojen yön tapahtumat ja tarjoukset alkavat huomenna. Tuttuun tapaan tarjoukset paranevat monessa myymälässä illan mittaan.

Ohjelma:

Perjantai 6.9.

Kello 18 MäSä-duo esiintyy Eparin teltalla osoitteessa Koulukatu 10.

Kello 19 MäSä-duo esiintyy Eparin teltalla osoitteessa Koulukatu 10.

Kello 19 Moving Decos -ryhmän ledvanneshow Kauppatorilla.

Kello 19 Tanja Vähäsarja Duo Epstorilla.

Kello 20 Flamman tulishow Kauppatorilla.

Kello 20 MäSä-duo esiintyy Eparin teltalla osoitteessa Koulukatu 10.

Kello 20 Tanja Vähäsarja Duo Epstorilla.

Kello 20 onnenpyörän pyöritystä Torikeskuksessa.

Lauantai 7.9.

Kello 11-15 tanssipäivä Torikeskuksessa: Kello 12 Seinäjoen Naisvoimistelijoiden fuusiotanssi-esitys. Kello 13 Milof tanssiopisto Kello 13.30 Studio de dance Kello 14 Silver Sharks Kello 14.30 Glow Dance opettaa akrobatiaa.

Kello 11-15 Asu ja viihdy Seinäjoen keskustassa -tapahtuma Epstorilla.

Kello 11 alkaen kahvitarjoilu 300 ensimmäiselle Epstorilla. Arvontaa. Tapahtuman juontaa Tanja Vähäsarja.