Uutiset

SJK Akatemian nousi Kakkoseen

  • Epari

SJK Akatemia nousee ensi kaudeksi Kakkoseen. Nousu varmistui tiistaina 1-3-voitolla Sporting Kristinaa vastaan.

Pelattu ottelu oli Akatemialle 28. perättäinen tappioton ottelu. Kauden päätavoite on nyt saavutettu, mutta kausi on vielä kesken.

Brian Page on valmentanut SJK Akatemiaa nyt kahden kauden ajan. Nousu Kakkoseen on nyt saavutettu. Page antaa kiitosta joukkueelle upeasta kaudesta.

– On suuri helpotus ylittää lopulta tämä maaliviiva. Aloitimme kauden siten, että halusimme nousta kauden päätteeksi ja juuri sen me olemme nyt tehneet. Tämä joukkue ansaitsee kaiken kiitoksen ja kunnian. He ovat tehneet kaiken sen, mitä olemme heiltä vaatineet. Tämä on ollut heiltä mahtava kausi ja edelleen he ovat voittamattomia. Meillä on vielä yksi peli sarjaa jäljellä ja haluamme pysyä voittamattomina kauden loppuun saakka. Se kruunaisi meidän uskomattoman kauden, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Lauantaina on edessä todellinen superpäivä, kun sekä SJK Akatemia että SJK pelaavat cupin finaalissa.

– Meillä on myös lauantaina Regions’ Cupin finaali ja siitä tulee myös mahtava päivä. Tiedän, että siellä tulee olemaan paljon yleisöä ja tiedän sen varmuudella, että siitä tulee todella kova peli, sillä vastustaja on kova. Mutta me voimme kuitenkin luottaa omaan tuttuun kenttään ja kaikkeen siihen mitä meidän ympärillämme siellä on. Me voimme mennä siihen otteluun nauttimaan siitä kaikesta. Olemme jo saavuttaneet kauden tärkeimmän tavoitteemme nousun muodossa, mutta se olisi kuin kuorrutus kakkuun, jos voittaisimme tällä kaudella tuplamestaruuden, päättää Page.

SJK Akatemia pelaa Regions’ Cupin finaalissa OmaSp Stadionilla lauantaina 23.9. kello 12.00. Kausi päättyy lauantaina 30. syyskuuta kotiotteluun Korsnäs FF:ää vastaan.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka