Uutiset

SJK sai juhlakirjan

Seinäjoen Jalkapallokerhon mielenkiintoinen taival on koottu yksien kansien väliin. Kuva Anssi Jokiranta.
  • Epari

Seinäjoen Jalkapallokerho täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Seuran alkuvuodet on koottu juhlakirjaksi.

Kirjassa on henkilöhaastatteluja, katsaus Komia-turnauksiin, nousun vuodet ja ensimmäisen mestaruuden juhlahetket. Wallsport Areena, OmaSp Stadion ja kannattajajoukko Klopit ovat myös luonnollisesti oman lukunsa ansainneet. Kirjan ovat kirjoittaneet kokeneet seinäjokelaistoimittajat Jari Hakala ja Paavo Eloniemi. Kirjasta on otettu 500 kappaleen ensipainos. Kirja tehtiin salassa seuran hallitukselta ja kirja julkistettiin heille täytenä yllätyksenä viime viikon kotiottelun yhteydessä.

Kirjassa onkin mukana paljon muisteluita seuran alkuvaiheilta ja mukana on haastatteluissa entisiä pelaajia, seuran taustojen väkeä ja valmentajia. Mukaan on saatu pieniä tarinoita, jotka eivät ole välttämättä tuttuja edes aktiivisesti seuran mukana olleille ihmisille. Samalla se on hyvää luettavaa uusillekin SJK-ystäville. Juttua on SJK:n kaikesta toiminnasta ja mukana on SJK-junioreiden juttuja sekä SJK eSportsin perustamisesta. Omat tervehdykset kirjaan antaa myös Seinäjoen Kaupunki ja Suomen Palloliitto.

– Ainoa, mikä jäi harmittamaan on, että emme saaneet Chris Cleaveriä tavoitettua. Mukana on kuitenkin muun muassa tarina, jossa Petri Huttu kertoo, miten hänet houkuteltiin seuran ensimmäiseksi pelaajaksi, Eloniemi kertoo.

Kirja on myynnissä SJK:n verkkokaupassa sekä SJK Shopissa ja ottelutapahtumissa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka