Uutiset

SJK solmi uusia pelaajasopimuksia

Vahid Hambo, Joonas Sundman ja Kaine Sheppard pukeutuvat SJK:n paitaan. Kuva SJK
  • Epari

SJK:n riveihin on liittynyt kolme uutta pelaajaa, Vahid Hambo, Joonas Sundman ja Kaine Sheppard. Aiemmin sopimus on tehty myös maalivahti Marten Ritsonin kanssa.

Vahid Hambo palasi Englannin Brightonista Suomeen ja solmi SJK:n kanssa sopimuksen, joka kattaa tämän kauden loppuun sekä kokonaan kauden 2018. 22-vuotias hyökkääjä on kuntoutumassa vakavasta loukkaantumisesta.

– Suomessa minulla oli monta vaihtoehtoa, mutta SJK tarjosi parhaan kokonaisuuden. Näissä olosuhteissa on hyvä päästä taas kuntoon, Hambo perustelee.

Häntä ei heti nähdä kentällä, mutta vähitellen pelikunto löytyy. Ensimmäisten treenien jälkeen olo tuntui hyvältä.

SJK:n oma kasvatti, puolustaja Joonas Sundman on pelannut Englannissa kaksi kautta. 19-vuotiaan Sundmanin sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2019 loppuun saakka.

– Kolme vuotta meni välissä Englannissa. Siellä kasvoi niin henkisesti kuin muutenkin. Varsinkin pelipaikalleni ominaisissa jutuissa kehityin huomattavasti, Sundman kertaa.

Australialainen Kaine ”Dingle” Sheppard tuli alun perin Seinäjoelle parin viikon mittaiselle testijaksolle, jonka jälkeen hän solmi SJK:n kanssa 1+1-sopimuksen. 23-vuotias hyökkääjä on tehokas viimeistelijä.

- Ensivaikutelmani ovat olleet todella hyvät. Seurassa kaikki ihmiset ovat ottaneet minut hienosti vastaan ja minua on kohdeltu täällä todella hyvin, Sheppard kertoo.

Jo aiemmin SJK teki sopimuksen 19-vuotiaan virolaismaalivahti Marten Ritsonin kanssa. Ritson on edustanut SJK:n junioreita ja Akatemiaa jo kaudella 2015. RItson on käynyt Seinäjoella myös lukiota ja puhuu suomea.

– Tällä kaudella treenasin välillä Viron pääsarjassa Viljandin riveissä. SJK on ammattilaisjoukkue ja täällä on hyvä olla, Ritson sanoo.

Uusien hankintojen myötä SJK on myös purkanut yhteisellä päätöksellä uruguaylaispelaaja Facundo Guichónin sopimuksen. Facundo pelasi SJK:ssa kaikki kilpailut mukaan lukien 17 ottelua ja teki niissä neljä maalia. SJK kiittää Facundoa kuluneesta alkukaudesta ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin.

Seuraava kotiottelu SJK:lla on 31. heinäkuuta kello 19.30 OmaSP Stadionilla. Tuolloin vastassa on KuPS.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka