Solina Raskasta Joulua -konserttiin – 150 kuorolaista tähtilaulajien rinnalle

Seinäjoen seurakunnan lapsikuoro Solina esiintyy tämän vuoden Raskasta Joulua -konsertissa Seinäjoella. Kyseessä on ensimmäinen kerta Raskasta Joulua –historiassa, kun kiertueella on mukana iso kuoro.

150 -henkinen Solina koostuu 1.-6. luokkalaisista. Pyyntö lähteä mukaan tuli yllättäen.

– Tuotantoyhtiöstä otettiin toukokuussa yhteyttä, että he haluaisivat Solinan mukaan. Tartuimme tietenkin tilaisuuteen. Asia on pidetty salaisuutena ja kuorolaisetkin saivat tiedon vasta tuotantoyhtiön viime viikon julkistuksen jälkeen. Sisällöstä en voi sen enempää paljastaa, mutta tämä on meille tosi iso juttu. Jotain aivan erilaista ja uutta, Solinan kuoronjohtaja Suvi Lehtimäki iloitsee.

Konsertin solistit ovat Amaranthe-yhtyeen Elize Ryd, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Kimmo Blom ja Tuple Salmela. Juhlavuoden kaksiosainen konserttielämys pitää sisällään kappaleita koko Raskasta Joulua -historian ajalta. Visuaalisesti vaikuttavan shown ensimmäinen puoli on tarinallinen ja toisella puolikkaalla rokataan tukka putkella.

Hyvinkäältä 15. marraskuuta käynnistyvä Raskasta Joulua –kiertue päättyy Tampereen Pakkahuoneelle 21. joulukuuta. Seinäjoella konsertoidaan 20. joulukuuta Seinäjoki Areenalla.

Unna Takalo