Taivastelijan sukkula laskeutuu ensi viikolla uudelleen Seinäjoelle! – Halloranit tutkivat onko avaruudessa opiskelijaelämää

Seinäjoen taivastelijaperheenä vaikutuksen tehneet Thomas, Titta ja Isla Halloran palaavat avaruuden pääkaupunkiin ensi viikolla. Kotkalaiset Halloranit tutkivat ja videoivat kahden päivän ajan avaruuden opiskelijaelämää ja koulutusmahdollisuuksia Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, jossa he lyhyesti vierailivat jo kymmenen päivää kestäneen Seinäjoen-pestinsä aikana.

– Yllätyimme iloisesti, kun saimme kutsun palata takaisin Seinäjoelle. Meidän ei tarvinnut kahdesti miettiä haluammeko tulla uudelleen. Todellakin haluamme! Tuntuu nimittäin, että meiltä jäi vielä paljon pohjalaisia juttuja kokematta. Ja täytyy tunnustaa, että hieman ehti tulla sitä outoa murrettakin jo ikävä, selvittää Thomas Halloran.

Taivastelijaperhe vierailee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa 18.–19. maaliskuuta. Vierailu tukee samalla SeAMKin markkinointikampanjaa keskiviikkona 20. maaliskuuta alkavaa yhteishakua varten.

Seinäjoen kaupungin avaruusteemainen markkinointi ja Taivastelija-rekrytointikampanja ovat olleet menestyksiä monilla eri mittareilla. Seamkin kampanja jatkaa avaruusteemaa uudella kuva- ja videomateriaalilla sekä Avaruudessa on opiskelijaelämää -sloganilla.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen kaupunki, Into Seinäjoki ja opiskelijakunta SAMO tekevät yhteistyötä Seinäjoen esille tuomiseksi korkeakoulukaupunkina.

Yhteishakukampanja alkaa 18. maaliskuuta. Taivastelijaperheen vierailu näkyy 18. ja 19. maaliskuuta SeAMKin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavista Facebookissa ja Instagramissa. Vierailun ajalta syntyvät Taivastelijan valmiit videot julkaistaan Seamkin Youtube-kanavalla 25. maaliskuuta, ja niitä hyödynnetään muun muassa mainonnassa sosiaalisessa mediassa.