Tangomarkkinat liittyi kesän peruuttajien joukkoon – lupaa palata vahvempana kuin koskaan ja toivoo yleisön tukea

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kesäfestivaalia oheistapahtumineen ei järjestetä tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Myös Tangolaulukilpailu perutaan tältä vuodelta.

– Ilmoitamme murtunein mielin, ettei Tangomarkkinoita juhlita heinäkuussa 2021. Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä. Aika festivaalin järjestämiseen loppuu yksinkertaisesti kesken, Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala toteaa.

– Ihmisten kaipuu tapahtumien pariin on käsin kosketeltavaa, se on ollut helppo huomata. Myös meidän halumme tarjota tapahtumia ja elämyksiä on suuri. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan niitä mahdollisimman pian, Ojala jatkaa.

– Haluamme kiittää tangoyleisöä, esiintyjiä, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta yhteistyöstä, ymmärryksestä ja tsempeistä kuluneen vuoden aikana.

Positiivisena uutisena voi pitää sitä, että Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailu etenee suunnitellusti myös tämän vuoden osalta. Voittaja sekä parhaan teoksen esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Peruuntumisesta huolimatta Tango-organisaatio aloittaa viipymättä suunnittelutyön vuoden 2022 tapahtumaa koskien.

– Toivomme uskolliselle yleisöllemme jaksamista vallitsevassa maailmantilanteessa. Suunnataan yhdessä positiiviset katseet kesään 2022. Silloin Seinäjoen Tangomarkkinat näyttäytyy vahvempana kuin koskaan, Pasi Ojala ilmoittaa.

– Tarvitsemme siihen kuitenkin teidän apuanne. Toivomme, että tuette tapahtumaa siirtämällä jo ostetut lippunne vuoteen 2022, Ojala jatkaa.

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.7.2021 mennessä ottamalla yhteyttä Tangotoimistoon.