Tangomarkkinoilla 35-vuotisjuhlat – Synttäreille saapunee 100 000 vierasta

Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlitaan tällä viikolla. Kyseessä on tärkeä juhla, sillä tapahtuma viettää nyt 35-vuotissyntymäpäiviään. Juhlille odotetaan 100 000 vierasta.

Luvassa on viiden päivän kimara musiikki- ja tanssielämyksiä. Esiintyjiä on satoja. Tapahtumaviikon ohjelmatarjontaan sisältyy myös keskustelutilaisuuksia, joissa avataan instituution vaiheita ja tulevaisuudenvisioita.

Valtiovallan tervehdyksen tuo virallisen juhlapuheen muodossa vasemmistoliiton puheenjohtaja sekä opetusministeri Li Andersson. Ministeri esiintyy tangolaulukilpailun finaalin karsinnassa Seinäjoki-areenalla torstaina.

Seuraavana päivänä Andersson nähdään Seinäjoen pääkirjasto Apilassa, jonne hän saapuu tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon kanssa. Pääministeri Antti Rinteen hallitus kiertää kesän aikana eri puolilla maata keskustelemassa hallitusohjelmasta. Tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla palautetta ohjelmasta. Yleisöllä on mahdollisuus esittää ministereille kysymyksiä ja kommentteja.

Teksti:

Virpi Kupiainen-Ämmälä