Tarmokas työntekijä saa paikan – Työnhaun pikatreffeillä etsitään ainakin sairaanhoitajia, osastosihteereitä ja elintarviketyöntekijöitä

Osaaville työntekijöille on töitä tarjolla.

Työnantajia ja työntekijöitä autetaan löytämään toisensa Työnhaun pikatreffit -rekrytointitapahtumassa. Tapahtuman alussa työnantajat saavat esitellä oman yrityksensä ja kertoa millaisia työntekijöitä he hakevat. Sitten työnhakijat pääsevät pikatreffeille työnantajien kanssa. Pikahaastattelut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata kasvotusten tuleva työntekijä tai työnantaja.

Speed date - tapahtumassa työväkeä etsii Juustoportti, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Hedengren Direct, Debora ja Hoivakoti Kultahelmi.

– Haluamme antaa helpon väylän kohtaamiselle. Edellisestä pikatreffi-tapahtumasta saimme positiivista palautetta. Aitoa kohtaamista todella tarvitaan myös sosiaalisen median aikakautena, toteaa TE-Palveluiden palveluesimies Matti Keltamäki.

Yritys valittiin juuri Lontoon pörssissä inspiroivien yritysten listalle.

Juustoportti hakee tarmokkaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä elintarviketeollisuuden pakkaus- ja valmistustehtäviin. Henkilöstöpäällikkö Aki Sundell kertoo, että kausityöntekijöiden lisäksi yritys palkkaa parikymmentä henkeä joka vuosi.

– Rekrytointi ei ole vaikeaa, työntekijöitä löytyy kohtuullisen hyvin. Työhakemuksia tulee ainakin yksi joka päivä.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin rekrytointipäällikkö Anne Risikko toteaa, että heillä on jatkuva pula terveydenhuollon henkilöstöstä.

– Nyt haemme sairaanhoitajia ja osastosihteereitä. Teknologian kehittymisestä huolimatta uusia työntekijöitä tarvitaan, kertoo Risikko.

Työnhaun pikatreffit -rekrytointitapahtuma järjestetään huomenna torstaina 27.syyskuuta kello 13.00 TE-Palveluiden Seinäjoen toimipaikassa.