Tuli ja prinsessat loistavat Keskikaupungin yössä – Tule piipahtamaan mehulle Eparin teltalle!

Seinäjoen ydinkeskustassa vietetään perinteistä Keskikaupungin yötä perjantaina. Ohjelma jatkuu lauantaille saakka.

Keskikaupungin yö on tapahtuma, jonka tarkoituksena on saada säpinää Seinäjoen ydinkeskustaan. Epanin organisoimassa tapahtumassa väkeä houkutellaan paikalle ohjelmalla sekä kauppojen ja ravintoloiden tarjouksilla.

Tänä vuonna tapahtuma saa poikkeuksellisen arvokkaita vieraita, sillä Lumikuningatar ja Jääprinsessa kunnioittavat tapahtumaa vierailullaan. Heidät voi nähdä lauantaina Torikeskuksessa. Prinsessat tapaavat ihailijoitaan Torikeskuksessa kello 13 alkaen. Esitys alkaa mininäytelmällä.

– Normaalisti prinsessat halailevat lapsia ja valokuvia varten saa tulla ihan lähelle. Nyt se ei koronan takia valitettavasti onnistu. Tapaamisessa on huolehdittava turva-etäisyydestä, kertoo prinsessojen taustahahmo Milja Korpela.

Perjantaina yleisöä hemmotellaan tulishowlla kahteen otteeseen. Fire Lady -nimellä esiintyvä Tintti Mikkonen nähdään Kauppatorilla kello 19 ja 21.

Ensimmäisessä esityksessä valonpilkahduksia alkavaa syksyyn tuo sirkuksesta vaikutteita saanut tulishow. Esitys on näyttävä, sillä tulen lisäksi huomio kiinnittyy 1800-luvun asuihin. Toisessa esityksessä on latinoteema. – Molemmat esitykset ovat kokonaisvaltaisia taideteoksia, jossa liike, valo, musiikki ja esiintymisasut luovat kokonaisuuden. Olen kuvataiteilija ja korostan esitysten visuaalisuutta, Mikkonen sanoo.

Eparin teltta Keskikaupungin yö -tapahtumassa sijaitsee toimituksen edustalla osoitteessa Koulukatu 10.

Paikalla ovat myyntipäällikkö Riitta Kvist ja myyntineuvottelija Emma Fält. He tarjoilevat Keskikaupungin yön tarjouksia hyödyntäville asiakkaille lämmintä mehua ja keksejä perjantaina kello 17-19.

Teltalla on myös laatikko, johon saa pudottaa juttuvinkkejä tai terveisiä lehden tekijöille. Kaupunkikehittämisen näkökulmaa voi tuoda esiin vaikkapa ideoimalla, mitä kaikkea keskustan tyhjiin liiketiloihin voisi kehittää.

Kaikkien viestinsä jättäneiden kesken arvotaan Eparin ympäristöystävällisiä kestokasseja ja t-paitoja.

– Toivomme kaupunkilaisten käyvän kojulla jättämässä sekä totisia että leikkimielisiä ehdotuksia keskustan kehittämiseksi. Elävä kaupunkikeskusta on yhteinen asia ja hyödyttää meitä kaikkia, päätoimittaja Tero Hautamäki kannustaa.

Hän muistuttaa, että Eparia lukemalla pysyy kärryillä siitä, mitä Seinäjoella ja sen lähialueilla tapahtuu. Paperilehden lisäksi uutisia voi seurata verkosta osoitteesta www.epari.fi. Sieltä löytyy myös näköislehti.

– Eparin Facebook-sivulla ja Instagramissa kerromme asioita myös videoiden muodossa. Kannattaa siis ladata molemmat sovellukset ja napata Epari seurantaan, Hautamäki vinkkaa.

Virpi Kupiainen-Ämmälä

Lue lisää Keskikaupungin yöstä 2.9.2020 ilmestyneestä Eparista. Kauppojen ja ravintoloiden huipputarjoukset löytyvät samasta lehdestä.