Uutiset

Uskallatko ottaa poliisin kädestä makkaran? – Nuoria kannustetaan päihteettömään juhlimiseen Solar Soundin yhteydessä

Nuorille suunnattu festivaali on mitä mainioin paikka nuorten tapaamiseen. Kuvassa vanhemmat konstaapelit Juha Härsilä ja Pyry Luomala.
  • Epari

Nuoria halutaan kannustaa päihteettömään juhlimiseen.

Asian tiimoilta Seinäjoen kaupungin Festaripakka ja Pohjanmaan poliisilaitos järjestävät tänään alkavan Solar Sound Festival -tapahtuman yhteydessä nuorille suunnatun päihteettömän tapahtuman, jonka tavoitteena on kannustaa nuoria vastuulliseen juhlimiseen ja tuoda tutuksi poliisin toimintaa. Nuorille tarjotaan päihteetöntä tekemistä ja matalan kynnyksen mahdollisuus keskustella poliisin kanssa.

– Poliisi tarjoaa kaikille makkaraa ja tarjolla on myös kylmiä juomia. Tarvitaan vain uskallusta tulla meitä tapaamaan. Myös vanhemmat ovat tervetulleita tapahtumaan, sillä läsnäolohan on parasta välittämistä, toteaa komisario Vesa Ojanperä.

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Pohjanmaan poliisilaitos, Seinäjoen kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikkö sekä Seinäjoen kaupungin nuorisotoimi. Tapahtuma järjestetään lauantaina 4. elokuuta kello 16-23 Kirkkokadun Tangopuistossa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka