Vihdoinkin vapaata koulusta! – Seinäjoen kaupunki järjestää liikunnallista tekemistä lomaviikolle

Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut järjestää mukavaa toimintaa syyslomaviikolla. Liikuntapalveluiden tarjonnasta löytyy niin ohjattua kuin omatoimistakin liikuntatapahtumaa.

Perinteiset Liikuntamaa -tapahtumat järjestetään liikuntahalleilla. Peräseinäjoella kokoonnutaan torstaina kello 10-13. ja Ylistarossa perjantaina kello 10-13. Liikuntamaassa peuhataan, juostaan, palloillaan, tasapainoillaan, kiipeillään ja temppuillaan oman aikuisen kanssa yhdessä. Ikärajaa ei ole ja perheen pienimmätkin pääsevät turvallisesti mukaan liikkumaan haluamallaan tavalla.

Liikunnanohjaaja Leena Iskalalla on vuosien kokemusta Liikuntamaa tapahtumien järjestämisestä.

– Lasten riemu on aina yhtä mukavaa seurattavaa. Lapsilla on kivaa, kun he pääsevät harjoittamaan taitojaan isoon tilaan vapaasti peuhaten.

Yli viisivuotiaita opetetaan syyslomalla uimaan. Tämä on kaivattu lisä uimakoulutarjontaan, sillä kesän uimakouluille on kovasti toivottu vaihtoehtoisia aikoja.

– Ryhmät ovat varhaistaito- ja alkeisryhmiä eli ihan alkeista lähdetään liikkeelle, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Tanja Särkipaju.

Jäähalleihin on koululaisten vapaalle viikolle laitettu runsaasti maksuttomia yleisöluisteluvuoroja. Mailattomia vuoroja järjestetään Seinäjoen jäähallissa ja mailalliset saavat pelailla harjoitushallissa.

Tapahtumien tiedot ja aikataulut löytyvät Seinäjoen kaupungin verkkosivuilta.