Xport vie suomalaiset yritykset Amazoniin

Seinäjokelainen yritys Xport on yksi harvoista toimijoista, joka pystyy tarjoamaan pääsyn Amazoniin suomalaisille tuotteille ja yrityksille.

Xport on listattu myyjäksi Amazon-verkkokauppaan, joka tarkoittaa mahdollisuutta vauhdittaa näin suomalaisten yritysten kansainvälistä verkkokauppaa. Xport välittää kuluttajatuotteita myyntiin jokaiseen viiteen Amazonin Euroopan verkkokauppaan. Amazon on yhdysvaltalainen verkkokauppa, jonka myyntivalikoima kattaa 40 tuoteluokkaa kirjoista koruihin.

– Suurin etu palvelussa on tuotteiden varastointi ja postitus suoraan keskusvarastoista ympäri Eurooppaa Amazonin 270 miljoonan asiakaskunnalle, kertoo Mark Wiltshear Xportista.

– Amazon-myynnin aloittaminen on asiakkaalle helppoa, koska huolehdimme kaikesta muusta, paitsi tuotteiden toimittamisesta Amazonin varastoihin Euroopassa. Tämä “Fulfilment by Amazon” -palvelu sopii niin pienille kuin isoille vientimyynnin kasvattamiseen tähtääville yrityksille, jatkaa Wiltshear, jolla on jo vuosien kokemus Amazonin kanssa toimimisesta.

Amazonin joulua edeltävä myynti alkaa ensi perjantain “Black Friday” -kampanjasta. Tämä maailmalla suosittu superalennusten päivä on rantautunut myös Suomeen. Vuonna 2014 Amazonissa myytiin Black Fridayn aikana keskimäärin 64 tuotetta sekunnissa eli yhteensä 5,5 miljoonaa tuotetta. Nyt myös suomalaiset yritykset pääsevät osalliseksi tästä – ja muista – Amazonin tarjoamista mahdollisuuksista.

Xport on Seinäjoella toimiva viennin kehittämiseen ja kansainvälistymiseen keskittynyt yritys, joka auttaa muita yrityksiä aloittamaan tai kehittämään vientitoimintaa.