Uutiset

”Yhteinen tunnetila löytyy hetkessä” – Arja Koriseva ja Minna Lintukangas esiintyvät Eparin joulukonsertissa

Arja Koriseva ja Minna Lintukangas esiintyvät joulukonserteissa Ylistarossa ja Peräseinäjoella.
  • Epari

Arja Korisevahan ei lakeuksilla esittelyjä kaipaa. Hänet muistetaan niin tangokuningattarena kuin Sound of Musicin musikaalitähtenä.

Tulevissa joulukonserteissa Korisevaa säestää pianisti Minna Lintukangas. Lintukangas on myös Korisevan assistentti ja läheinen ystävä.

– Kaiken muun hyvän lisäksi Minna laulaa itsekin. Niinpä hän kuulee jo hengityksestäni, mitä seuraavaksi tapahtuu. Yhteinen tunnetila löytyy hetkessä, Koriseva kertoo aisaparin pitkästä yhteistyöstä.

– Yleisökin on pistänyt yhteisen sävelen merkille. Olemme saaneet palautetta hyvästä kemiasta. Sellaisen työtoverin kanssa on ihana kiertää esiintymässä, Koriseva kuvailee.

Arja Korisevalle joululauluja on kahta lajia: tonttulauluja ja kirkkojoululauluja. Ei ole vaikea arvata, kumpia kuullaan Ylistaron ja Peräseinäjoen illoissa.

– Olen laulanut joulukonsertteja jo kolmella vuosikymmenellä. Aina mukanani ovat olleet muun muassa Sylvian joululaulu, Varpunen jouluaamuna, Ave Maria sekä Tulkoon joulu, Koriseva kertoo suosikeistaan.

– Lisäksi omalta uraltani on luvassa esimerkiksi kappale Saa joulu aikaan sen. Mahdollisesti esitän myös Vain elämää -sarjan joulujaksosta ohjelmistooni tarttuneita kappaleita. Niitä ovat esimerkiksi Mariskan Kiitos ja Reino Nordinin Kyynelten virta, Koriseva kertoo.

– Joulukonsertissa pitää olla harras tunnelma, mutta haluan, että se viedään läpi ilon ja valon kautta, hän perustelee.

Arja Korisevan oma joulu näyttäisi sujuvan viimevuotisen koronatauon jälkeen perinteisesti.

– Uskon, että tänä vuonna voimme taas viettää kunnon vanhan ajan joulua perheen, sisarusten ja isovanhempien kesken, hän iloitsee.

Arja Korisevan konsertteihin on sisäänpääsy koronapassilla. Ensimmäinen ilta on Ylistaron kirkossa keskiviikkona 15.12. kello 19.

Seuraavana päivänä samaan aikaan Koriseva esiintyy Peräseinäjoen kirkossa.

Kuten kaikkiin joulunajan konsertteihin, yleisöä pyydetään tulemaan myös Arja Korisevan konsertteihin ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Tero Hautamäki

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka