Yrittäjäpariskunta saman katon alle

Graphic Design Koivuporras ja Studio Street palvelevat nyt samassa osoitteessa Rytmikorjaamolla.

Yhteinen toimisto on osoittautunut loistoratkaisuksi. Marko Koivuporras valokuvaa yrityksille ja Piia Koivuporras tekee yrityksille graafista suunnittelua. – On kätevää, kun olemme samassa paikassa. Yhteiset palaverit asiakkaiden kanssa onnistuvat hienosti. Se on asiakkaallekin eduksi, että yrityksen visuaalista ilmettä mietitään saman pöydän ääressä sekä kuvaajan että graafisen suunnittelijan voimin. Välikäsiä ei tarvita, Marko Koivuporras sanoo. Vaikka Koivuportailla on molemmilla omat yritykset, yhteistä sarkaa on runsaasti.

Yritykset tilaavat kuvaajalta kuvia, graafiselta suunnittelijalta esimerkiksi esitteitä tai internetsivuja. – Siitä on etua, että tunnemme toistemme työtavat ja työn jäljen. Kommunikaatio pelaa. Kun visuaaliseen ilmeeseen halutaan tietynlaista kuvaa, Marko osaa sen ottaa ilman, että kirjoittelen hänelle aanelosen verran ohjeita, Piia Koivuporras sanoo.

Studio Street ja Graphic Design Koivuporras pitävät yhteisen työtilansa avajaiset ja avoimet ovet keskiviikkona 7. marraskuuta kello 12 – 17.

>>>>>>> Stashed changes