Uutiset

Oppilaat järjestävät oman musaillan Rytmikorjaamolle - pääesiintyjänä tunnettu rap-artisti VJ

Seinäjoen yläkoulut ovat valmistelleet nuorille suunnattua konsertti-iltaa pitkin talvea.
Seinäjoen yläkoulut ovat valmistelleet nuorille suunnattua konsertti-iltaa pitkin talvea.
Kuva: SYK
  • Epari

VJ on karibialaistaustainen, tunnettu rap-artisti, joka on tehnyt yhteistyötä suomiräpin suurimpien nimien kanssa.

Taiteilijanimellä toimiva artisti on aloittanut musiikin tekemisen omakustanteisesti uransa alkuvaiheessa. Nyt hänet tunnetaan mm. kappaleista kuten Malaga, Vastustaa ja Crocodile Teeth. VJ julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa tänä keväänä. Nousukiidossa oleva artisti esiintyy Seinäjoen Rytmikorjaamolla torstai-iltana 11.4.

Keikkatapahtuman ovat yhdessä järjestäneet Rytmikorjaamo sekä Seinäjoen yläkoulut; Pruuki, Lyseo, Seinäjoen Yhteiskoulu ja Nurmon yläkoulu. Tapahtuma on suunnattu kyseisten koulujen oppilaille.

Räppäri VJ on illan pääesiintyjä

Koulujen oppilaskuntien hallitukset ja tukioppilaat vastaavat keikan järjestelyistä ja artistin hankkimisesta. Tuotantotiimit ovat kokoontuneet talven kuluessa useaan kertaan ja suunnitelleet tapahtumaa yhdessä.

Tarkoitus on ollut, että Seinäjoen alueen yläkoululaiset pääsevät tekemään yhteistyötä toistensa kanssa ja Rytmikorjaamon ohjauksella näkemään, miten popmusiikin suurtapahtuma järjestetään.

Oppilaat: mahtava idea

Enni Kohtala ja Pihla Puputti Seinäjoen Yhteiskoulun oppilaskunnan hallituksesta jalkautuivat koulutovereittensa pariin keräämään tunnelmia. He haastattelivat SYK:n oppilaita ja kysyivät mielipiteitä tulevasta keikkatapahtumasta ja artistista.

– Monen mielestä keikkatapahtuma on mahtava idea. Myös lipun hintaa pidettiin sopivan alhaisena, Kohtala ja Puputti selvittävät.

– VJ on myös oppilaiden mukaan erittäin hyvä artistivalinta, haastattelijat lisäävät.

Ennen päätähteä tapahtumassa esiintyvät koulujen omat lämmittelybändit; Nurmon ysit, Cum Morbus ja knuckleduster.

– Toivotamme kaikille mukavaa keikkakokemusta Rytmiksellä. Samalla kiitämme mukaan lähteneitä kouluja, niiden oppilaskuntia ja tukioppilaita. Sponsorit ja Rytmikorjaamo mahdollistivat keikkatapahtuman lopullisesti, Enni Kohtala ja Pihla Puputti päättävät.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jaa artikkeli
Lounaspaikka