Poliisi pyytää apua – Missä on Kai-Pekka Savolainen?

Kai-Pekka Savolainen katosi Seinäjoella 28-29. marraskuuta. Savolaisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi suorittaa Savolaisen asunnon lähialueilla etsintää tänään 31. maaliskuuta.

Savolaisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Viimeisin havainto Savolaisesta on 28. marraskuuta kotipihastaan Urpuviita 2:sta.

Poliisi suorittaa Savolaisen asunnon lähialueilla etsintää tänään. Lisäksi Seinäjoella Kampusrannan läheisyydessä suoritetaan etsintöjä sukeltamalla mahdollisesti myös torstaina ja perjantaina. Yhden tutkintalinjan perusteella Savolainen on saatettu pudottaa Kampusrannan kohdilta jokeen.

Poliisi pyytää, että 28. marraskuuta iltayöstä Savolaisen kerrostaloasuntoon pyrkinyt mies ottaisi yhteyttä poliisiin. Mies pyysi naapuria avaamaan ulko-oven, mutta naapuri ei avannut sitä.

Lisäksi katoamispäiviltä pyydetään havaintoja Kampusrannassa liikkuneista henkilöistä ja erityisesti Savolaisen tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä. Myös muut havainnot 28-29.11. välisenä yönä Savolaisesta ovat tarpeen.

Kai-Pekka Savolaisen tuntomerkit:

- noin 172 cm pitkä

- vankkarakenteinen ja noin 90 kg painava

- siilitukka

- parrakas

- silmälasit

- todennäköisesti mustat tuulihousut jalassa

Vihjeet pyydetään lähettämään sähköpostiin vihjeet.pohjanmaaa@poliisi.fi.