Uutiset

Solar Soundin ohjelma viiimeisteltiin uusilla julkistuksilla

Suomen menestynein hiphop-yhtye JVG avaa Solar Sound -tapahtuman perjantaina.
  • Epari

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Solar Sound täydentää ohjelmaansa viimeisillä artistijulkistuksilla.

JVG, Gettomasa ja Gabriel Lion viimeistelevät Solar Soundin artistikattauksen. Suomen menestynein hiphop-yhtye JVG saapuu avaamaan tämän vuotisen tapahtuman perjantaina. Muita kiinnityksiä ovat jyväskyläläislähtöinen Kendrick Lamariinkin verrattu flow-mestari Gettomasa sekä juuri uuden Mä En Haluu Tietää -sinkun julkaissut Gabriel Lion.

Solar Sound festivaalin ohjelmassa tullaan näkemään niin kotimaisia kuin ulkomaisia tähtiä. Festivaalin pääesiintyjinä nähdään maailman suosituimpiin elektronisen musiikin artisteihin lukeutuva norjalainen tuottaja-DJ Alan Walker, romanialainen dance-pop artisti INNA sekä yhdysvaltalainen, LMFAO -kollektiivista tunnettu REDFOO.

Kotimaista tähtiosaamista tuovat muunm muassa juuri uljaan paluun tehnyt Pikku G, Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku, Koko Kesä -hitillään soittolistoja dominoiva Mikael Gabriel, hiljaiselon jälkeen paluun

tehnyt Aste sekä juuri uuden Antaudun -albuminsa julkaissut Reino Nordin.

Tapahtumassa nähdään myös mm. juuri Kylmii väreitä -sinkun julkaissut Evelina, riehakas Pete Parkkonen sekä bailuräpin kuningas Petri Nygärd, ja festivaalin hiphop-osaamista tuovat esille Himmeet Kuviot -nimelläkin esiintyneet Mäkki & Kube sekä Solosen, Kosolan ja X-miehen muodostama, YleX:n lauantai-illoistakin tuttu Lyömättömät.

Festivaalin lipunmyynti on käynyt kiivaana

– Festivaalin lipunmyynti on ollut merkittävästi aiempia vuosia edellä ja esimerkiksi VIP-lipuista on jo 90 prosenttia myytynä. On hyvin todennäköistä että ainakin pääesiintyjämme Alan Walkerin tähdittämä lauantai tullaan myymään loppuun jo ennakkoon, arvio tapahtuman promoottori Tommi Mäki.

Solar Sound on tänä vuonna laajentanut ja kehittänyt aluepalveluitaan. Tapahtuman anniskelualue tulee laajenemaan NRJ Loungen myötä, ja kaikki anniskelualueen wc-tilat ovat luxus-wc-tiloja.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka