Uutiset

Taitoluistelijoiden kevätnäytös Vaiana vie yleisön jännittävälle meriseikkailulle

Tinja Nikkari, tarinan kyläpäällikkö, taltioitiin kesken vauhdikkaan hypyn esityksen kenraaliharjoituksessa.
Tinja Nikkari, tarinan kyläpäällikkö, taltioitiin kesken vauhdikkaan hypyn esityksen kenraaliharjoituksessa.
Kuva: Marjo Mäkelä
  • Epari

Ulkojäät ovat enää muisto vain, mutta hallijäillä tapahtuu vielä. Seinäjoen Taitoluistelijoiden kauden kohokohta on käsillä nyt.

Kilpailukauden jälkeen on aina vuorossa koko seuran perinteinen kevätnäytös. Se kokoaa yhteen seuran kaikki luistelijat, niin yksinluistelijat, muodostelmaluistelujoukkueet kuin vasta aloittaneet luistelukoululaiset ja kuntoluistelijat.

Kevätnäytös on tänä vuonna muunnelma Disneyn suositusta Vaiana-sadusta. Sen myötä yli 300 luistelijaa pääsee esittelemään taitojaan.

Tarinassa yleisö otetaan mukaan jännittävälle meriseikkailulle, kun kyläpäällikön tytär Vaiana yrittää pelastaa kotisaarensa.

Tarinaan kietoutuvat Vaianan rohkeus, seikkailunhalu ja yhteisöllisyys, jotka ovat olennainen osa myös Seinäjoen Taitoluistelijoiden ajatusmaailmaa.

– Kevätnäytös on seuralle tärkeä yhteinen ponnistus. Se kokoaa yhteen kaikki luistelijat ja on monen tahon yhteistyön tulos, puheenjohtaja Sanna Luhtala painottaa.

Näytöksen suunnittelusta vastaavat seuran valmentajat yhdessä luistelijoiden kanssa. Vanhemmat ja seuran johtokunta toteuttavat muun muassa lavastuksen, puvustuksen ja myynnin.

Seinäjoen Taitoluistelijoiden kevätnäytös on tänä vuonna muunnelma suositusta Disney-tarinasta.
Kuva: Marjo Mäkelä

– Lisäksi he tekevät ihan jokaisen pienen ja ison talkootehtävän ennen ja jälkeen näytöksen sekä tietysti näytöksen aikana, Luhtala jatkaa.

– On todella voimauttavaa, kun seurassa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, päävalmentaja Petra Ranta-aho lisää.

Aiempina vuosina Seinäjoen Taitoluistelijoiden näytöksissä on käynyt keskimäärin tuhat katsojaa laajaltakin alueelta.

Koko perheen tapahtuman kesto väliaikoineen on noin 1,5 tuntia.

Mitä ja missä?
Seinäjoen taitoluistelijoiden kevätnäytös Disney-sadusta Vaiana. Jäällä nähdään yli 300 esiintyjää. Jouppilanvuoren jäähallissa (Alaseinäjoenkatu 9) lauantaina 13.4. kello 13 ja 16. Maksullinen.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jaa artikkeli
Lounaspaikka