Haluatko oppia paremmaksi äänenkäyttäjäksi? Ota näkymätön koripallo ja ala pomputtaa, neuvoo laulaja-näyttelijä Reeta Vestman

Kesää suunnitellessaan laulaja-näyttelijä Reeta Vestman huomasi, että Seinäjoen suvessa on tänä vuonna Jotain mätää. Vestman, joka on tehnyt uraa myös kansainvälisillä areenoilla, totesi, että Törnävälle on nyt pakko päästä mukaan! Eparin Ytimessä -videolla raotetaan verhoa uuden esityksen yltä. Samalla puhutaan ammatin haasteista ja opetetaan juontaja Liisa Seppälä käyttämään ääntään oikein. Sinäkin voit bongata vinkit parempaan äänenkäyttöön.


Katso videolta Reetan vinkit äänenkäyttöön ja kuule hänen tulevista projekteistaan.

William

Reetan iloinen ja pirskahteleva olemus välittyi taulun värimaailmaan, tarina taulun takana on kuitenkin hieman syvällisempi.

 

Huuda taulu itsellesi ja tue hyväntekeväisyyttä!

Reetan haastattelun aikana maalaama teos, 'Valon murusia' huutokaupataan eniten tarjoavalle. Taulun tuotto menee Reetan valitsemaan hyväntekeväisyyteen.
Hyväntekeväisyyskohde on Työt kielletty - kampanja, tapahtuma-alan ihmisten auttamiseksi.


Pääset taulun huutokauppaan tästä.

 

Reeta

Reeta Vestmanin teos, Valon murusia sopi hyvin ympäristöönsä, Lakeuden ristin puistoon.

Reeta on tunnetusti monilahjakkuus laulun, näyttelemisen ja musisoinnin saralla, mutta piirtämisessä ja maalaamisessa hän on omien sanojensa mukaan täysin epämukavuusalueella.

Liisa Seppälä pääsi Seinäjoen kaupunginteatterin päälavalle harjoittelemaan äänenkäyttöä Reeta Vestmanin opastuksella.